*

Hallå. Skall sova nu så att jag orkar till skolan imorgon! Har just tryckt i mig en Hemvete macka och druckit lite multivtamin juice, priiima. Såg även I taket lyser stjärnorna, den var helt okej! Lite fjortis film, men helt klart sevärd!
Nu skall jag ta och smörja mig med Tromborgs fantastiska hudkräm och sedan nassa. Imorgon blir det lite knapert med inlägg för jag skall se på film och dricka te med min pojkvän (han kanske dricker kaffe ), hursom hälst hatar jag att sitta på datorn när jag ärmed mina käraste!

Hejdå! / Anonym
 


Dagens kap



Idag har jag fått hem den här underbara producten! Jag vet att alla känner till den och har den i skåpet, och nu har även jag den i skåpet! För er som inte vet vad det är kan jag beskriva det med ett ord: Volym. Jag har aldrig ägt en produkt som ger som mycket volym utan att hela året känns torrt och äckligt, jag tipsar alla som inte har den att springa och köpa nu !
Kostar ca. 15 euro i Finland & 99 kronor i sverige


Har även fått hem ett vitt nagelack så att jag äntligen kan börja måla mina naglar igen, jag kör med fransk manikyr, så småning om kan jag göra ett inlägg med lite tips om hur jag tycker att det blir bäst! Jag har hållit på målat fransk manikyr på mina egna naglar i över två år så man tycker ju att jag borde veta vad jag håller på med!
För et som tycker att manikyr är lite pilligt och knepigt och tröttnar lätt på färgen på nagellacken, köp hem en lite flaska nagellack från Depend! De är perfekta när de är så små & billiga så man kan köpa många olika färger utan att de svider i plånboken, sen håller dom inte i evigheter heller så man tröttnar inte lika lätt :)



Ha det bra / anonym

Friends, 90210, ledig!

Har settt på enlgit mig världens bästa serie idag, Vänner eller som man säger på engleska, Friends. Heltklart välrdens bästa serie om man är hemma en dag utan någonting att göra. Mina planer för dagen var först att hitta de nya avsnitten av den nya versionen av Beverly Hills, 90210, men lyckades omöjligt hitta en bra sida som visa i bra kvalité utan att mitt virus pogram spammade med "Trojan blockeras" så jag gav helt enkelt upp.

Hur har er dag varit? Dom flesta som fortfaraned har skola är precis som jag legt vissa dagar nu på slutskedet, trots att vi inte har sommarlov. Dock är det ingenting att klaga över! Ikväll skall jag pallra mig att se I taket lyser stjärnorna, har ju träffat författaren, Johanna Thydell, Som för några år sedan berättade om att en film var pågång! Har dock aldrig läst boken men har stora förväntingar ändå!


.
Lisa Kudrow som spelar Pheobe Buggay i serien Friends,
en personlig favorit skådespelare!

/
I varje värld behövs en anonym som skriker det alla andra säger


Onsdag

Hallå, har skaffat en ny blogg men nu anonym. Var tidigare medlem i Bloggers hemsida men på grund av många orsaker valde jag att ta bort den. Jag bor på en Ö mellan Sverige och Finland,
på den här Ön pratar de flesta Svenska, det är allas modersmål ivarjefall och vi ser på svensk Tv, vi far till Sverige och shoppar trots det hör vi till finland! Den här ön är minst sagt underlig, men jag gillar det. I min blogg kommer ni få läsa allt som händer en tjej som bor på en ö!

Jag ber om ursäkt för mitt bloggnamn, men alla fantasifyllda namn jag kom på var upptagna.

Hoppas jag får flera läsare, skall just uppdatera igen! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0